Spoedklus.nl

Het platform voor al jouw reparaties
Het platform voor al jouw reparaties
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Klanten geven ons een 9,5
Klanten geven ons een 9,5
9.5/10
55 reviews

Goede sloten op de deuren en ramen van je huis zijn erg belangrijk. Een verouderd of kapot slot kan de veiligheid van je huis verminderen. Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het vervangen van sloten op ramen en deuren en hebben een brede kennis over de verschillende mogelijkheden. Ook als er bij je is ingebroken of je hebt jezelf buitengesloten dan kan een slotenmaker helpen bij de problemen. Het is meestal zaak dat dit snel gebeurt, daarom is het mogelijk de meeste slotenmakers 24 uur per dag in te schakelen.

Overige taken van een slotenmaker

Een slotenmaker is er ook om advies te geven over de beste sloten voor elke situatie en weet veel over het juist beveiligen van je huis. Zo kan hij bijvoorbeeld, als hij de nieuwe sloten installeert, een meerpuntsluiting monteren op de deur. Deze extra beveiliging maakt het inbrekers erg lastig de deur te openen. Naast het vervangen van sloten en monteren van beveiliging, kan een slotenmaker ook het hang- en sluitwerk van alle deuren en ramen vervangen. Dit kan nodig zijn als deze zijn beschadigd door bijvoorbeeld inbraak, maar ook als ze erg oud en niet meer veilig zijn.

Anti-inbraak advies

Om het een potentiële inbreker moeilijk te maken zijn er verschillende anti-inbraak mogelijkheden. Slotenmakers hebben hier verstand van en kunnen advies geven over de vele opties die het beste passen bij een specifieke situatie. Ze kunnen bijvoorbeeld nieuwe veiligere sloten monteren, maar ook professionele alarminstallaties installeren. Anti-inbraak kan al zo simpel zijn als het installeren van buitenverlichting rond je huis. Ook nadat er is ingebroken kan een slotenmaker de kapotte sloten vervangen en advies geven over hoe dit in de toekomst zo goed mogelijk voorkomen kan worden.