Spoedklus.nl

Het platform voor al jouw reparaties
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Klanten geven ons een 9,5
9.5/10
55 reviews
Terug

Wat doet Spoedklus?

Spoedklus is een servicebedrijf waarbij je met spoed een vakman kunt boeken. Spoedklus.nl werkt samen met gescreende, professionele vakmensen. Heb je onverwachts een storend probleem, zoals bijvoorbeeld een lekkende kraan, en stroomstoring of een uitgevallen CV, dan kun je bij ons direct een vakman boeken. Het kost je nauwelijks moeite om deze afspraak te maken. Het is namelijk onze missie om de juiste vakman zo snel mogelijk bij jouw spoedklus te krijgen. Je plant zelf de datum en de tijd en je ziet meteen het tarief wat berekend wordt voor jouw klus. 

Ik ben Benjamin Albers en in de winter van 2020 had ik een probleem met mijn CV-ketel. Het huis was net door mij gekocht en ik had er geen moment aan gedacht om iets te regelen voor de Cv-ketel. Dat was best even een vervelende situatie aangezien de ketel er ineens mee ophield en ik met spoed een loodgieter of monteur nodig had.

Helaas viel dit niet mee. Ik had al diverse telefoontjes gepleegd, maar pas na 4 dagen kwam er een monteur langs. Nadat deze persoon het een en ander had uitgevoerd, had ik spijt van de afspraak. De factuur was stukken hoger dan vooraf was aangegeven en de monteur kon me met geen mogelijkheid vertellen wat hij nu eigenlijk gedaan had met mijn ketel.

Dit zette mij aan het denken: zoiets moet toch zeker beter kunnen?!

Bij ons ben je verzekerd van een 100% tevredenheidsgarantie. We verwelkomen je graag als klant. Ook hoef je bij ons geen 4 dagen te wachten totdat er eindelijk een monteur op de stoep staat. Het tarief dat je leest bij het maken van de afspraak, is ook echt het bedrag dat je betaalt. 

Neem contact met ons op

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent of heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe doen we dit?

Wij garanderen een 100% tevredenheidsgarantie. Maar wat betekent dat voor jou als klant? Allereerst garandeert Spoedklus.nl jou dat elke spoedklus vandaag of morgen is opgelost. Wij laten je niet zitten met je lekkage, je defecte Cv-ketel of een deur die niet meer open wil.

Voor de duidelijkheid: wij zijn geen vergelijkingswebsite waar je vrijblijvend een aantal offertes aanvraagt. Je plant echt direct een vakman. De datum en het tijdstip staan meteen vast. Bij ons kost het je dan ook nauwelijks moeite om binnen no time de juiste vakman in huis te hebben.

Aangezien wij alleen samenwerken met betrouwbare netwerken en nauwkeurig gescreende vakmensen, kunnen wij je deze 100% tevredenheidsgarantie zonder problemen beloven.

Ben je toch niet tevreden, om welke reden dan ook, dan krijg je de servicekosten binnen 10 dagen teruggestort op je bankrekening.

De diensten van Spoedklus

Of je nou op zoek bent naar een loodgieter, slotenmaker of tuinman, je vindt ze bij Spoedklus. We hebben er altijd een bij je in de buurt. Benieuwd welke diensten Spoedklus je te bieden heeft? Bekijk dan het overzicht hieronder.

Zoek, klik, gevonden!
Vind met spoed jouw klusjesman

Vul hieronder in waar je naar op zoek bent. Of het nou om bepaalde dienst gaat of een specifieke klus. Spoedklus helpt jou bij het vinden van de juiste partij.

Terug