Spoedklus.nl

Het platform voor al jouw reparaties
Het platform voor al jouw reparaties
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Klanten geven ons een 9,5
Klanten geven ons een 9,5
9.5/10
55 reviews

Is uw riool verstopt? Dat is natuurlijk niet fijn en u wilt dit in de meeste gevallen zo snel mogelijk verhelpen. Voor mensen die hier niet in gespecialiseerd zijn, is dit in bijna elk geval te moeilijk. Daarom is het een oplossing om een rioolbedrijf in te schakelen. Een rioolbedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van een riool en kan u dus goed helpen. Dit kost natuurlijk wel geld. Hoeveel het ontstoppen van een riool u zal kosten, komt u in dit artikel achter.

Wat kost het ontstoppen van mijn riool?

Een riool laten ontstoppen, kan door verschillende bedrijven worden uitgevoerd. Ieder bedrijf heeft natuurlijk zijn eigen tarieven. De totale kosten van het ontstoppen van uw riolering bestaan uit voorrijkosten, materiële kosten en loonkosten. Het ene bedrijf zal meer rekenen voor de materiële kosten en een ander bedrijf zal weer meer rekenen aan loon. Uiteindelijk zullen bedrijven andere prijzen rekenen. Natuurlijk kan er wel een gemiddelde gegeven worden. Gemiddeld rekent een bedrijf voor het ontstoppen van een riolering 150 tot 200 euro. Dit is inclusief btw, loonkosten, materiaal en voorrijkosten.

No cure no pay

Voor de mensen die bang zijn dat hun verstopte riool niet verholpen kan worden, is er no cure no pay. Dit is een extra service die verschillende bedrijven aanbieden. Het houdt in dat er niets betaald hoeft te worden, indien het probleem niet verholpen kan worden. Als uw riool niet ontstopt kan worden, hoeft u in dat geval dus geen enkele cent te betalen. Handig voor de mensen die niet graag betalen als er geen resultaat is geleverd. Het brengt zekerheid met zich mee. Een bedrijf is namelijk overtuigd van hun kwaliteiten om het probleem te verhelpen.

Ik wil mijn riool laten ontstoppen, wat nu?

Als u last heeft van een ontstopt riool, zult u in de meeste gevallen daar zo snel mogelijk vanaf willen zijn. Het is dus verstandig om dan zo snel mogelijk een rioolbedrijf in te schakelen. Op Spoedklus.nl kunt u direct een rioolbedrijf offerte aanvragen. Deze offerte kunt u gratis aanvragen en alles is geheel vrijblijvend. U wordt dus nergens toe verplicht. U kunt binnen enkele uren al een afspraak hebben met een rioolbedrijf. Twijfel dus niet en neem contact op per telefoon of per contactformulier.