Spoedklus.nl

Het platform voor al jouw reparaties
Het platform voor al jouw reparaties
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Klanten geven ons een 9,5
Klanten geven ons een 9,5
9.5/10
55 reviews

Zijn uw energiekosten tegenwoordig ook zo hoog? Wilt u daar wat aan veranderen? Dat kan uiteraard! Dit is namelijk mogelijk door het plaatsen van isolatieglas. Door het plaatsen van isolatieglas, zal er een stuk minder warmte verloren gaan, wat resulteert in de energiekosten die aanzienlijk omlaag gaan. In dit artikel vindt u daar meer informatie over.

Voordelen van isolatieglas

Isolatieglas heeft verschillende voordelen. De drie grootste voordelen van isolatieglas zijn: verlaagde energiekosten, stijgend wooncomfort en de inbraakwerende werking.

Ten eerste zullen de energiekosten enorm omlaag gaan. Door het gebruik van isolatieglas, gaat er minder warmte verloren in uw huis. Dit heeft het resultaat dat u minder hoeft te stoken om een bepaalde temperatuur aan te houden in uw huis. Doordat er minder gestookt hoeft te worden, wordt er minder gas gebruikt en gaat uw energierekening omlaag. Vooral bij HR++ en HR+++ glas, zult u enorm veel besparen op de energiekosten. Deze glassoorten zijn vaak wel de duurdere glassoorten, maar op termijn zullen deze zichzelf terugverdienen. Deze soorten houden de warmte goed binnen. Bij HR++ kan tot wel 260 euro per jaar bespaard worden op de energiekosten.

Ten tweede stijgt uw wooncomfort. U woont een stuk rustiger, doordat het glas ook geluidwerend is. Isolerend glas kan dus ook een goede oplossing zijn als u in een drukke straat of wijk woont. Hiernaast zult u ook geen last meer hebben van een tochtend raam. Daar is het glas namelijk tegen geschikt en het zorgt dat u geen last meer zult hebben van tocht.

Ten derde werkt isolatieglas inbraakwerend. Door het plaatsen van isolatieglas gaat u zich ook veiliger voelen, doordat het inbraakwerend is. Isolatieglas is tot wel 5 keer sterker dan normaal glas. Inbrekers zullen dus veel meer moeite hebben om uw glas in te gooien en daarom zal isolerend glas ze dus eerder weghouden bij uw huis.

Besparen tot wel 40%?

Het is mogelijk om te besparen tot wel 40%. Door een glaszetter offerte aan te vragen via onze website, ontvangt u de scherpste prijzen. Deze offerte is gratis aan te vragen en is bovendien geheel vrijblijvend. U wordt dus tot niets verplicht en kunt altijd besluiten om er niets mee te doen. Door het aanvragen van een offerte kunt u tot wel 40% besparen.