Spoedklus.nl

Het platform voor al jouw reparaties
Het platform voor al jouw reparaties
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Klanten geven ons een 9,5
Klanten geven ons een 9,5
9.5/10
55 reviews
 • Het platform voor al jouw reparaties
  Het platform voor al jouw reparaties
 • Spoedklus is compleet onafhankelijk
  Spoedklus is compleet onafhankelijk
 • Klanten geven ons een 9,5
  Klanten geven ons een 9,5

Heeft u een probleem met uw slot en wilt u deze (laten) verhelpen? Dan kan het voorkomen dat u op zoek bent naar een slotenmaker. Niet iedereen is handig genoeg om een slot zelf te verhelpen of heeft hier genoeg tijd voor. Op dat moment komt een slotenmaker in beeld. Een slotenmaker is een professional welke op de juiste manier te werk gaat en uw probleem kan verhelpen. Als u van plan bent om een slotenmaker in te schakelen, is het fijn om te weten wat dat u gaat kosten. In dit artikel zult u meer informatie vinden over de kosten van een slotenmaker.

Waar is zijn de totale kosten op gebaseerd?

Hoeveel een slotenmaker kost, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is het tijdstip wanneer de slotenmaker moet komen van belang. Vanzelfsprekend is het duurder om een slotenmaker in te huren, wanneer het weekend is of ’s nachts. Tegenwoordig is het mogelijk om op elk moment van de dag een slotenmaker langs te laten komen, dit is handig omdat u uzelf wellicht in de nacht heeft buitengesloten. Het is logisch dat er meer geld gevraagd wordt, wanneer de slotenmaker op een laat tijdstip moet langskomen. Naast het tijdstip is ook de plaats van belang. Slotenmakers zitten eigenlijk overal wel en daarom zal dit niet veel verschil maken. In enkele gevallen zult u wel voorrijkosten moeten betalen, dit is afhankelijk van de slotenmaker en het kan ook goed zijn dat u hier niets voor hoeft te betalen. Het uurloon van een slotenmaker wordt ook doorberekend in de prijs. Bij een wat meer ervaren slotenmaker, zult u wat meer betalen dan bij een minder ervaren slotenmaker. De materiaalkosten worden ook doorgerekend in de prijs.

Hoeveel kost een slotenmaker?

Een slotenmaker kan ingeschakeld worden voor verschillende klussen. Daarnaast verschilt de prijs per slotenmaker ook. Gemiddeld vraagt een slotenmaker voor de volgende klussen:

 • Openen deur: 70 tot 100 euro
 • Slot vervangen: 100 tot 120 euro
 • Herstellen van inbraakschade: 100 tot 130 euro
 • Brievenbusslot vervangen: 130 tot 150 euro

Er zijn nog meerdere klussen en het tarief zal altijd verschillend zijn. Wilt u weten wat een slotenmaker u precies gaat kosten? Vraag dan via Spoedklus.nl een vrijblijvende offerte aan. Dit is gratis en verplicht u nergens toe. U zult binnen enkele uren gelijk op de hoogte zijn van de mogelijke kosten van een slotenmaker en kunt aan de hand daarvan beslissen of u een slotenmaker in zal huren.