Spoedklus.nl

Het platform voor al jouw reparaties
Het platform voor al jouw reparaties
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Klanten geven ons een 9,5
Klanten geven ons een 9,5
9.5/10
55 reviews

Een spoedklus, wat is dat eigenlijk? De beschrijving zit eigenlijk al in het woord zelf. Het is een klus die met spoed geklaard dient te worden. Andere woorden die woorden gebruikt voor spoedklus zijn bijvoorbeeld spoedkarwei of spoedgeval.

Wanneer is er sprake van een spoedklus?

Een spoedklus is een klus die snel, vaak binnen enkele uren, opgelost moet worden. Aan de hand van enkele voorbeelden leggen wij u uit wat een spoedklus is:

  • U hebt een lekkage aan een pijpleiding in uw huis. U kunt natuurlijk de waterkraan dichtdraaien, maar op dat moment hebt u in uw hele huis geen watervoorziening. In zo’n geval hebt u een loodgieter nodig om de pijpleiding te vervangen.
  • Er is bij u ingebroken en alle sloten zijn geforceerd. U wilt niet dat er nog een keer ingebroken wordt en daarom moeten alle sloten vervangen worden. U treedt in zo’n geval in contact met een slotenmaker.
  • Uw bedrijf heeft te maken met een elektriciteits- of technische storing. Uw werknemers kunnen niet werken, maar u dient ze wel te betalen voor hun aanwezigheid. In een dergelijk geval neemt u contact op met een elektricien om dit ongenoegen te verhelpen.

Natuurlijk zijn er ontelbaar voorbeelden te noemen waarin u zich moet wenden tot een vakman die de spoedklus voor u kan oplossen. De meest voorkomende dienstverleners die te maken krijgen met spoedklussen zijn: dakdekkers, elektriciens, glaszetters, loodgieters, rioolbedrijven en slotenmakers.

24 uur per dag bereikbaar

Juist omdat de klussen binnen enkele uren uitgevoerd dienen te worden, zijn deze dienstverleners 24 uur per dag bereikbaar. Een inbraak vindt meestal ’s nachts plaats en een lekkage van het dak kan op ieder tijdstip van de dag starten. In dergelijke gevallen wilt u dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. In zo’n geval kunt u contact opnemen met het spoednummer van Spoedklus.nl. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar.

Computer on desk with man